The Magic PortalOutdoor Escape Game - Nijmegen

Beleef de meest magische Outdoor Escape Game in Nijmegen

Duik in de wondere wereld van verborgen schatten en magische wezens, die tot leven komen door middel van augmented reality. Magic Portal vertelt het fantasieverhaal van de Goblins. Sinds het begin der tijden zijn er magische poorten die onze wereld verbinden met fantasiewerelden. De Goblins zijn de bewakers van deze poorten. Maar één van de Goblins is door een betovering in slaap gevallen en nu kunnen duistere, magische wezens via de poort naar onze wereld komen. Jullie moeten ervoor zorgen dat de poort in Nijmegen weer gesloten wordt en de betovering wordt verbroken. Hiervoor moeten jullie puzzels oplossen op betoverde plekken en genoeg kristallen verzamelen om de magische poort weer te verzegelen. Kunnen jullie de Goblins helpen de wereld te redden?

Reserveer direct


Hoe werkt het

Hoe werkt het

Het team meldt zich een kwartier voor aanvang bij 't Hoogstraatje, Hoogstraat 3 in Nijmegen. Daar krijg je een korte uitleg, de tablet en het action pack. Het spel start en je begeeft je naar het eerste punt in de stad aangegeven op je kaart (GPS) op de tablet. Daar los je de eerste puzzel op en je ziet dan de volgende locatie. Voor elke opgeloste puzzel krijg je punten en kristallen. Een fout antwoord of een hint veroorzaakt puntenaftrek. Krijg je een puzzel niet opgelost? Geen probleem, je kan altijd door naar de volgende opdracht, zonder punten of kristallen. Je krijg een eervolle vermelding bij de hoogste score. Zijn jullie met meer teams dan kan je tegen elkaar spelen. Lukt het jullie om de poort te sluiten?

Magic Portal spelen

Advies: 2 - 5 personen per team
Speeltijd: 2 uur
Genre: fantasy
Taal: Nederlands
Prijs: € 19,50 pp

Reserveer hier
Magic Portal spelen
Eten en drinken in het hart van Nijmegen

Eten en drinken in het hart van Nijmegen

Wie heeft er na het redden van de wereld geen lekkere trek gekregen? Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje is de vertrek- en aankomst plek voor alle Outdoor Escape Games van For Fun Outdoor. Wil je voor of na een game met je groep nog wat eten of drinken? Laat het ons weten en wij houden een tafel voor je vrij. Naast pannenkoeken staat er overigens nog veel meer op de menukaart. Je bent van harte welkom.

Neem contact op voor meer informatie.

Andere Outdoor Escape Games

Bekijk ook de Outdoor Escape Game; Operation Mindfall.