Magic Portal
Welkom in de wondere wereld van verborgen schatten en magische wezens. Al sinds begin der tijden zijn er magische poorten. Ze verbinden de echte wereld met de fantasiewereld. Om ervoor te zorgen dat er geen duistere, magische wezens onze wereld betreden, worden de poorten bewaakt door de Gobelins. Maar één van de Goblins is door een betovering in slaap gevallen. Los de puzzels op om de poort weer te sluiten. Help jij de Gobelins mee om de wereld te redden?

Start je avontuur
 

Discover the magical side of Nijmegen

The Magic Portal is dé manier om het centrum van Nijmegen en de benedenstad van een andere kant te ontdekken. Samen met een iPad en een koffer vol gadgets gaan jij en je teamleden op pad om de wereld te redden van de ondergang. Los onderweg raadsels op, verzamel de kristallen en ga de strijd aan met magische wezens die met behulp van AR tot leven komen.

Start je avontuur
Discover the magical side of Nijmegen
Beleef je avontuur in het betoverende bos van de Duivelsberg

Beleef je avontuur in het betoverende bos van de Duivelsberg

Dompel je onder in de sfeervolle omgeving van de Duivelsberg waar in het bos de magie tot leven komt. Een iPad en koffer vol gadgets helpen je kristallen te verzamelen en de magische poort te sluiten. Onderweg komen gnomen, trollen en aardmannetjes met hulp van AR tot leven. Red jij de wereld van de ondergang? Je hebt maar twee uur.

Start je avontuur
ster
ster
ster
ster
ster
Superleuk escape in de bossen op de Duivelsberg gehad. Het is aan te raden om de Magic Portal met wat oudere kinderen te doen. Samenwerken, raadsels en puzzels oplossen in een magische omgeving van de Duivelsberg. (Google/Facebook)
ster
ster
ster
ster
ster
Magic Portal was een geweldige ontdekkingstocht door Nijmegen. We hebben bijna alle opdrachten kunnen voltooien. (Facebook)
ster
ster
ster
ster
ster
Makkelijk te boeken. Mooie materialen, app en augmented reality. Zeer vriendelijke eigenaar en zeer goede prijskwaliteit verhouding Leuk for twee, maar ook een grotere groep. (Google)
Bekijk de reviews op Facebook en Google
Practical information

Practical information

Duik in de wereld van verborgen schatten en magische wezens. Een kwartier voor aanvang worden jullie bij Restaurant ’t Hoogstraatje (Hoogstraat 3, Nijmegen) verwacht of als je voor de bosroute kiest; Restaurant de Duivelsberg, Duivelsberg 1, Berg en Dal. Na een korte uitleg ontvangen jullie het Magic Portal Action Pack en gaat het spel van start. Zijn jullie met meerdere teams te gelijk? Dan is er de mogelijkheid om tegen elkaar te strijden.
 • Geschikt vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassene
 • 2 tot 5 spelers per team
 • Nederlandstalig
 • € 19,50 per persoon
 • Speeltijd +/- 2 uur

  Start je avontuur

  Make it even more magical

  Wie heeft er na het redden van de wereld geen lekkere trek gekregen? Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje is de vertrek- en aankomst plek voor enkele van onze Escape Games. Wil je voor of na een game met je groep nog wat eten of drinken? Laat het ons weten en wij houden een tafel voor je vrij.

  Geen liefhebber van pannenkoeken? Er staat nog veel meer lekkers op de menukaart. Jullie zijn van harte welkom.
  Make it even more magical
  The magical Berg en Dal

  The magical Berg en Dal

  De Duivelsberg biedt meer dan enkel een goed gevulde menukaart met overheerlijke gerechten. De Duivelsberg is namelijk ook een fantastische locatie om activiteiten te organiseren met familie, vrienden of collega’s.
  Er zijn tal van mogelijkheden voor groepsarrangementen voor zowel volwassenen als voor kinderfeestjes, waar we je graag meer over vertellen.

  Click here for some anticipation

  Bekijk de video


  Start je avontuur