Operation MindfallOutdoor Escape Game - Nijmegen

Beleef de spannendste Outdoor Escape Game van Nederland in Nijmegen

Jullie gaan undercover als spionnen van W.I.S.E. die de mensheid moeten beschermen tegen een gevaarlijk virus. Het bedrijf Spider Technologies wil de wereldbevolking hun macht krijgen. Ze hebben een virus ontwikkeld waarmee ze de controle over mensen krijgen. Door het drinkwater te infecteren met dit virus willen ze de hele wereld besmetten. Spider Technologies wil beginnen met een uitgebreide test in Nijmegen. Als dit succesvol blijkt, willen ze de rest van de wereld in hun macht krijgen. Jullie missie is om zo snel mogelijk de formule van het antivirus in handen te krijgen en hiermee het drinkwater weer te neutraliseren. Lukt het jullie om Spider Technologies op tijd te stoppen en de wereld te redden?

Reserveer direct


Hoe werkt het

Hoe werkt het

Het team meldt zich een kwartier voor aanvang bij 't Hoogstraatje, Hoogstraat 3 in Nijmegen. Daar krijg je een korte uitleg, de tablet en het action pack. Het spel start en je begeeft je naar het eerste punt in de stad aangegeven op je kaart (GPS) op de tablet. Daar los je de eerste puzzel op en je ziet dan de volgende locatie. Voor elke opgeloste puzzel krijg je punten. Een fout antwoord of een hint veroorzaakt puntenaftrek. Krijg je een puzzel niet opgelost? Geen probleem je kan altijd door naar de volgende opdracht, zonder punten. Probeer de hoogste score te halen voor een eervolle vermelding. Zijn jullie met meer teams dan kan je tegen elkaar spelen. Lukt het jullie om binnen twee uur de wereld te redden van de ondergang?

Operation Mindfall spelen

Advies: 2-5 personen per groep
Speeltijd: 2 uur
Genre: internationale spionage
Taal: Nederlands
Prijs: € 19,50 pp

Reserveer hier
Operation Mindfall spelen
Bierproeverij arrangement

Bierproeverij arrangement

Wie heeft er na het redden van de wereld geen dorst? In samenwerking met Bierproeven.nu organiseert For Fun Outdoor bierproeverijen op locatie in Nijmegen.

Bierproeven.nu verzorgt een leuke, informatieve bierproeverij met 5 speciaalbieren en een hapje vanaf 15 personen. Onze biersommelier neemt je mee op een ontdekkingstocht door de wereld van het bier. Een fantastische, ontspannende activiteit voor na je escapetocht.

Voor slechts € 27,50 per persoon maak je kennis met een aantal bierologische specialiteiten, gecombineerd met een bijpassende borrelplank.

Neem contact op voor meer informatie.

Andere Outdoor Escape Games

Bekijk ook de Outdoor Escape Game; Magic Portal.